Smoking

kostuums voor elk budget  *  voldoende stock  *  snelle service  *  laatste trends

De TrouwpakkenOutlet

By Top Suits

Voordelige smoking kopen


Smoking kopen?


Zoekt u een goedkope smoking kopen? Een smokingkostuum is geschikt voor formele gelegenheden als een gala of een bruiloft. Een smoking is dé avondkledij voor mannen.


Doorlopend hebben wij een super smoking actie!


Deze smokingdeal bevat een smoking, smokingshirt, strikje én schoenen voor €299,00. De smoking is beschikbaar in de kleuren zwart en blauw. 


Profiteer doorlopende van deze TOPDEAL!smoking kopen in lommel

Waarom een smoking kopen voor een bruiloft?


Een smoking voor de bruidengom is een trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En waarom ook niet! Een smoking is namelijk op en top chique! Je bent altijd feestelijk gekleed op je grote dag, daarnaast is het ook weer iets wat je onderscheid van andere. Er zijn immers maar weinig gelegenheden in België waar een tuxedo gedragen wordt.

Een smoking is direct herkenbaar aan de zwarte zijden revers en aan de zwarte zijden bies aan de zijkant van de smokingbroek.

smoking kopen voor bruiloft

Waar op letten bij een smoking kopen?


Black Tie

Wanneer jullie de dresscode ‘’black tie’’ vermelden op jullie uitnodiging verwacht jullie van je gasten dat de dames verschijnen in een lange galajurk en heren in een blauwe of zwarte smoking. Het is dan ook hoogst ongepast om af te wijken van de etiquette. Wil je je gasten toch wat meer creatieve vrijheid geven? Of niet de verplichting geven een smoking te kopen. Vermeld dan optional black tie.


Smokinghemd

Wanneer je een smoking gaat kopen let er dan op dat er een wit hemd gedragen dient te worden, met manchetknopen, en een blinde sluiting. De manchet mag 1cm onder me mouw van de blazer uitkomen. Let hierop als je een smoking gaat kopen. 


Smokingschoenen

Let bij het kopen en dragen van een smoking dat je altijd zwarte lakschoenen draagt! Iets anders is absoluut tegen de etiquette! Wanneer je bij de trouwpakken outlet gaat voor de smokingdeal zitten deze al in de deal!


Bretels

Een riem bij een smoking is absoluut ontoelaatbaar! Draag altijd bretels bij een smoking, het liefst zwart. (meestal heeft een smoking broek niet eens lussen voor een riem)


Strik

Eigenlijk dient de strik in lijn te zijn met je revers. Grote revers? Grote strik vice versa. En eigenlijk dient je strik ook in de zelfde kleur te zijn als de revers van je smoking.


Pochet

Pochet dient hagelwit te zijn en nonchalant uit de borstzak te hangen.


Horloge

Deze laat je achterwege.


Sokken

Als je een beetje experimenteel bent aangelegd kun je voor iets opvallends of geks gaan. Als je dat niet bent kies je voor zwart.

De Trouwpakken Outlet, by Topsuits

Buitensingel 74

3920 Lommel (Limburg)


Telefoon: 011 732 027

GSM/Whatsapp: 0471 01 35 25


info@trouwpakkenoutlet.com