Trouwpak blauw

kostuums voor elk budget  *  voldoende stock  *  snelle service  *  laatste trends

De TrouwpakkenOutlet

By Top Suits

Laatste trends,  het blauwe trouwpak

Blauw trouwpak


Sinds enkele jaren is blauw dé trend op trouwpakkengebied. Daar dit jaren zwart is geweest, is nu toch echt blauw de meest gekozen kleur door de hedendaagse bruidengom. In het blauwe kleurenpalet zie je vooral lichtblauw, groenblauw en donkerblauwe trouwkostuums.


Daarnaast is het voordeel dat een blauw trouwkostuum zowel in de zomer als winter gedragen kan worden. Wel wordt vaak in de zomermaanden een lichtere blauwtint gekozen. Tegenwoordig zijn 90% van alle verkochte trouwjurk ivoor van kleur. Een blauw trouwpak zal hier perfect bij passen.  


Een wit overhemd onder een blauw trouwkostuum doet het altijd goed. Dit is een all-time klassieker die altijd en overal kan. Maar ben je er bewust van dat veel trouwjaponnen ivoor van kleur zijn.


Het mooiste is dan om ook een ivoorkleurig hemd hierbij te dragen, zodat dit perfect uitkomt op jullie trouwportret. Bij de trouwpakken outlet hebben we diverse overhemden in wit en ivoor op voorraad, in elke pasvorm, met en zonder manchetknopen


onze winkel met blauwe trouwpakken
Blauwe trouwpakken in onze winkel


Is het mogelijk een trouwpak door te dragen?


Jazeker, onze pakken zijn multifunctioneel draagbaar. Het zijn de accessoires die het meestal maken binnen onze collectie! Waar je op moet letten is dat de stof niet te veel glimt, en het pak niet te getailleerd is. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen je blazer na je bruiloft nog eens te dragen, gecombineerd met een mooie jeans of chinobroek.


Onder een blauw trouwpak kun je diverse kleuren trouwschoenen dragen. Vaak wordt er gekozen voor bruin, ook dit is zo’n all-time klassieker die altijd kan en het altijd goed doet. Maar ook een blauwe trouwschoen kan er mooi onder een blauw trouwkostuum staan. Bij lichtblauwe trouwpakken kan ook een ivoorwitte trouwschoen er heerlijk zomers uitzien!

De Trouwpakken Outlet, by Topsuits

Buitensingel 74

3920 Lommel (Limburg)


Telefoon: 011 732 027

GSM/Whatsapp: 0471 01 35 25


info@trouwpakkenoutlet.com